Skärgårdsslänten - Slutsålt

Beläget på en höjd i idylliska Svinninge uppförs parhusbostäder, mindre villor & studiohus med utsikt över Stockholms Skärgård.

Projektbok

Klicka på omslaget för att öppna.

Projektstatus

Projektstatus

Mellan Täby och Vaxholm, endast 25 minuter från centrala Stockholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. Intill Svinningeudd bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med Hultman Vogt arkitekter har vi skapat parhusbostäder, villor och studiohus, bara ett par hundra meter från skärgårdsvattnet. Till projektet kommer ett poolområde med bastuhus att uppföras.

Projektering

VIP-Försäljning

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

Parhusen

De arkitektritade parhusen med 6 RoK är utrustade med stora fönsterpartier som skapar ett underbart ljusinsläpp, vilket lyser upp och förgyller den öppna kök- och vardagsrumsdelen. På övervåningen skapar takfönstret ytterligare ljusinsläpp där takhöjden på sin höjd uppgår till generösa 3,5 m. Master bedroom har dessutom en stor walk-in closet med en privat ingång till badrummet.

Minivillorna

70 kvadratmeter fördelat på 4 RoK skapar ett klimatsmart och yteffektivt boende för den moderna familjen. De generösa fönsterpartierna, tillsammans med ljusinsläpp från takfönstret på övervåningen, skapar ett härligt ljus i det kombinerade vardagsrum- och köksdelen. Allrummet på övervåningen kan enkelt göras om till ett extra sovrum.

Studiohusen

De yteffektiva och moderna studiohusen har allt man kan behöva. Med sina 37 kvm passar de perfekt som både ett permanentboende eller sommarstuga! Den medföljande parkeringen och tillhörande tomten gör studiohuset till en egen liten villa. De stora panoramafönstren i kombination med den dubbla takhöjden på 3,5 meter skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd.

Storlekar

Parhus: 132 kvm & 152 kvm 

Minivillor: 70 kvm (64 kvm boarea)

Studiohus: 32 kvm (20 kvm boarea)

Priser

Parhus: från 3 995 000 kr

Minivillor: från 2 995 000 kr

Studiohus: från 1 995 000 kr

Månadsavgift

Parhus 132 kvm: 5 998 kr | 152 kvm: 5 998 kr

Minivilla 70 kvm: 3 597 kr 

Studiohus 37 kvm: 2 299 kr

Inflytt

Etapp 1:

Parhus & Minivillor: Sommar & höst 2020

Studiohus: Prel. vår 2020

 

Etapp 2:

Parhus & Minivillor: Vår 2021

Studiohus: Sommar 2021

 

Etapp 3:

Parhus & Minivillor: Sommar 2021 - Höst 2021

Studiohus: Höst/Vinter 2021

 

Parkering

Till varje parhuslägenhet ingår två parkeringsplatser, en parkering ingår till varje minivilla och en parkering till varje studiohus.

Förråd

Förråd ingår till varje bostad.

Tomt

Till varje bostad ingår egen tomt med finplanerad gräsmatta.

Området

Svinninge är sömlöst ingjutet i den slående vackra naturen, med endast en kort promenad ned till vattnet för ett dopp i havet eller en tur med båten. I närheten finns både det praktiska, såsom förskolor, skolor, mataffär likasom avkopplande natur, skog och skärgård.

Kommunikationer

Med 10 minuter till Åkersberga Centrum och 25 minuter till både Stockholm central och Arlanda flygplats är kommunikationerna mycket goda.

Bussar går direkt till både Kulla vägskäl och Åkersberga. Från Kulla vägskäl kan man enkelt byta till buss 670 mot Danderyds sjukhus och tunnelbanans röda linje som tar dig direkt till Stockholm C.

Med bil når du snabbt E18 som leder till Stockholms innerstad på ca 25 minuter.

Är du intresserad av detta projekt?

hultman-vogt

Hultman-Vogt

- Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties -

Henrik Vogt om Skärgårdsslänten

”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Skärgården och dess speciella karaktär ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna av den traditionella skärgårdsbebyggelsen. Vi har försökt knyta an till den arketypiska skärgårdsbyn med val av material och volym, som trots sin täthet skapar utblickar och privata platser. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.”

Intresseanmälan

Efter lämnad intresseanmälan blir du en av de första som kontaktas vid försäljningsstart och du kan då ta del av projektboken.

  8315041_2-103-17_photo_print
  8315041_1-103-16_photo_web

  Ansvariga mäklare

  Maja Stolpe, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

  maja.stolpe@lansfast.se

  073-554 58 88

   

   

  Emil Jonsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

  emil.jonsson@lansfast.se

  073-595 08 95

  Aktuella projekt

  Endast ett stenkast från vattnet i vackra skärgårdsnära Österskär uppför vi nu 18 stycken exklusiva radhusbostäder.

  I ett idylliskt villaområde med sjöutsikt över sjön Flaten planeras bostäder bara några hundra meter från Rönninge centrum & pendeltåg.

  I hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm planerar vi nu för uppförandet av 42 stycken bostäder i form av parhus och studiohus

  Beläget på en höjd med fantastisk utsikt över skog och ängsmark planerar vi för uppförandet av parhus och studiohus i mysiga Vega.