Brf Sjövyn

Beläget på en höjd i det idylliska Rönninge, med fantastiskt utsikt över sjön Flaten, planerar vi för uppförandet av 12 stycken moderna och nyskapande radhus

Klicka på omslaget för att öppna.

Projektstatus

Projekstatus

Beläget på en höjd, med fantastiskt utsikt över sjön Flaten, uppför vi nu 12 stycken moderna och familjevänliga radhusbostäder. Bostäderna, erbjuder bland annat fantastisk sjöutsikt med både altan och balkong samt privat garage. Med endast 500 meter från pendeltåget tar du dig till Stocholm C på endast 30 min och till Södertälje på 10 min.

Projektering

VIP-Försäljning

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

5 Rum & Kök - 110 kvm

Dessa yteffektiva och moderna radhusbostäder i två plan har allt man kan behöva. De stora panoramafönstren i kombination med uteplatserna skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd.

Bostäderna erbjuder bland annat två rymliga badrum, modernt och stilrent kök samt 3-4 stycken sovrum på övervåningen. Till lägenheterna ingår det en balkong och en terass på vardera sida om huset vilket ger sol hela dagen.

 

KLICKA PÅ BILDEN FÖR 3D-VISNING

6 Rum & Kök - 164 kvm

De större radhusbostäderna har istället tre våningar, med ett privat garage och tvättstuga i nedervåningen. Bostäderna är rymliga med hela 164 kvm. Stora panoramafönstren i kombination med både terass och balkong skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd.

Bostäderna erbjuder bland annat två rymliga badrum, ett modernt och stilrent kök samt 3-4 stycken sovrum på övervåningen. Till lägenheterna ingår det en balkong och en terass på vardera sida om huset vilket ger sol hela dagen. Det ingår även ett utvändigt förråd på plan 2.

 

KLICKA PÅ BILDEN FÖR 3D-VISNING

Storlekar

5 RoK: 110kvm

6 RoK: 164 kvm

Priser

5 RoK: fr. 4 995 000 kr

6 RoK: fr. 5 995 000 kr

Månadsavgift

5 RoK: 4 997 kr

6 RoK: 5 998 kr

Inflytt

Prel. i slutet av 2023

Parkering

1 - 2 parkeringsplatser ingår per bostad. Laddstolpe för elbil kommer att erbjudas som tillval.

Förråd

Ett utvändigt förråd ingår till varje bostad.

Området

Rönninge är gammalt stationssamhälle som idag är ett lugnt villaområde som karaktäriseras av en stor andel fina och kulturmärkta sekelskifteshus. I området finns både det praktiska, såsom förskolor, skolor, mataffär likasom avkopplande natur, skog och badplatser.

Kommunikationer

Med pendeltåget, där Rönninge station ligger endast 500 meter bort, når man Stockholm C på mindre än 30 minuter och Södertälje C på mindre än 15 minuter. Även bussförbindelserna är mycket goda från Rönninge. Med bil kommer du snabbt upp till E4 som tar dig till Stockholms innerstad på ca 30 minuter.

Är du intresserad av detta projekt?

hultman-vogt

Hultman-Vogt

- Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties -

Henrik Vogt om Brf Sjövyn

”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Rönninge och dess speciella områdeskaraktär ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.”

Intresseanmälan

Efter lämnad intresseanmälan blir du en av de första som kontaktas vid försäljningsstart och du kan då ta del av projektboken.

  Tesch_191017_PA_0146
  Tesch_191017_PA_0620

  Ansvarig mäklare

  Patrik Alwin

  Pia Andersson Fastighetsbyrå

  patrik@pianfa.com

  070-915 48 88

   

  Amanda Alwin,

  Pia Andersson Fastighetsbyrå

  amanda@pianfa.com

  073-233 33 58

  Aktuella projekt

  Endast ett stenkast från vattnet i vackra skärgårdsnära Österskär uppför vi nu 18 stycken exklusiva radhusbostäder.

  I ett idylliskt villaområde med sjöutsikt över sjön Flaten planeras bostäder bara några hundra meter från Rönninge centrum & pendeltåg.

  I hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm planerar vi nu för uppförandet av 42 stycken bostäder i form av parhus och studiohus

  Beläget på en höjd med fantastisk utsikt över skog och ängsmark planerar vi för uppförandet av parhus och studiohus i mysiga Vega.