Brf Sjövyn

Beläget på en höjd i det idylliska Rönninge, med fantastiskt utsikt över sjön Flaten, uppför vi 30 stycken moderna och nyskapande etagelägenheter med nästan 5 meter takhöjd.

Sjövyn

Projektbok

Klicka på omslaget för att öppna.

Se lediga bostäder

Projektstatus

Projekstatus

Beläget på en höjd, med fantastiskt utsikt över sjön Flaten, uppför vi nu 4 stycken hus bestående av 30 stycken toppmoderna lägenheter. Bostäderna, som samtliga uppförs i två våningar i etage, erbjuder bland annat balkonger och uteplatser med fantastisk sjöutsikt, en takhöjd på nästan 5 meter samt en gemensam uteplats med utsikt mot sjön. Med endast 500 meter från pendeltåget tar du dig till Stocholm C på endast 30 min och till Södertälje på 10.

Projektering

VIP-Försäljning

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

2 Rum & Kök

Dessa yteffektiva och moderna 2:or har allt man kan behöva. De stora panoramafönstren i kombination med den dubbla takhöjden på nästan 5 meter skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd.

Bostäderna erbjuder bland annat badrum med egen tvättmaskin, ett modernt och stilrent kök samt ett rymligt sovrum på övervåningen. Till lägenheterna ingår det antingen en fransk balkong eller en alldeles egen uteplats, vilket skapar känslan av ett townhouseboende snarare än en lägenhet.

 

KLICKA PÅ BILDEN FÖR 3D-VISNING

4 Rum & Kök

Dessa yteffektiva och moderna 4:or har allt man kan behöva. Lägenheterna erbjuder en rymlig balkong på nästan 8 kvm, alternativt en alldeles egen uteplats, en takhöjd på nästan 5 meter och en övervåning i etage.

De stora panoramafönstren och takfönstren i kombination med den dubbla takhöjden skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd.Med ett sovrum på nedervåningen och 1-2 sovrum på övervåningen är det en mycket yteffektiv bostad. Varje lägenhet har egen tvättmaskin i badrummet.

 

KLICKA PÅ BILDEN FÖR 3D-VISNING

5 Rum & Kök

De rymliga 5:orna har allt man kan behöva. Med sjöutsikt, en mycket stor balkong på drygt 12 kvm eller en egen uteplats, en takhöjd i vardagsrum och köksdelen på nästan 5 meter samt en övervåning i etage blir detta ett unikt boende i Rönninge.

De stora panoramafönstren och takfönstren i kombination med den dubbla takhöjden skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd. Med två sovrum på nedervåningen, vardagsrum och köksdel i öppen social planlösning samt ytterligare två rum på övervåningen finns det gott om plats. Varje lägenhet har egen tvättmaskin i badrummet samt kommer erbjudas förtur till att hyra garageplats.

 

KLICKA PÅ BILDEN FÖR 3D-VISNING

Storlekar

2 RoK: 44-52 kvm

4 RoK: 72-75 kvm

5 RoK: 94-97 kvm

Priser

2 RoK: fr. 1 795 000 kr

4 RoK: fr. 2 995 000 kr

5 RoK: fr. 3 995 000 kr

Månadsavgift

2 RoK: 2 997 kr

4 RoK: 3 998 kr

5 RoK: 5 949 kr

Inflytt

Prel. hösten 2021

Parkering

Det finns totalt 25 stycken parkeringsplatser varav 5 stycken i garage. P-platserna kommer att fördelas ut i turordning och kommer att kunna hyras mot en avgift. 395 kr/mån på innergård samt 795kr/mån i parkeringsgarage. Laddstolpe för elbil kommer att finnas både på innergården samt i garaget.

Förråd

Förråd ingår till varje bostad och kommer att vara lokaliserat bakom parkeringsplatserna i garaget i hus D.

Området

Rönninge är gammalt stationssamhälle som idag är ett lugnt villaområde som karaktäriseras av en stor andel fina och kulturmärkta sekelskifteshus. I området finns både det praktiska, såsom förskolor, skolor, mataffär likasom avkopplande natur, skog och badplatser.

Kommunikationer

Med pendeltåget, där Rönninge station ligger endast 500 meter bort, når man Stockholm C på mindre än 30 minuter och Södertälje C på mindre än 15 minuter. Även bussförbindelserna är mycket goda från Rönninge. Med bil kommer du snabbt upp till E4 som tar dig till Stockholms innerstad på ca 30 minuter.

Är du intresserad av detta projekt?

hultman-vogt

Hultman-Vogt

- Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties -

Henrik Vogt om Brf Sjövyn

”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Rönninge och dess speciella områdeskaraktär ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.”

Intresseanmälan

Efter lämnad intresseanmälan blir du en av de första som kontaktas vid försäljningsstart och du kan då ta del av projektboken.

Tesch_191017_PA_0146
Tesch_191017_PA_0620

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin

Pia Andersson Fastighetsbyrå

patrik@pianfa.com

070-915 48 88

 

Amanda Alwin,

Pia Andersson Fastighetsbyrå

amanda@pianfa.com

073-233 33 58

Aktuella projekt

Beläget på en höjd i hjärtat av idylliska Svinninge uppförs arkitektritade bostäder med svårslagen utsikt över Stockholms norra skärgård.

I ett idylliskt villaområde med sjöutsikt över sjön Flaten planeras bostäder bara några hundra meter från Rönninge centrum & pendeltåg.

BRF_OSTRA_ARTIPELAG_CAM2

Endast ett stenkast från vattnet i vackra skärgårdsnära Österskär uppför vi nu 18 stycken exklusiva radhusbostäder.