Våra Projekt

Nedan listar vi pågående och framtida projekt. Faller något i ditt intresse är du välkommen att lämna en intresseanmälan på den aktuella projektsidan.

Våra Projekt

Östra Artipelag

Österskär - Österåker

Beläget endast ett stenkast från vattnet och några hundra meter ifrån Roslagsbanan, planerar vi nu uppförandet av 18 stycken arkitektritade radhusbostäder. Här bor du med närhet till allt som Stockholms skärgård har att erbjuda endast några minuter från Åkersberga C och 30 minuter från centrala Stockholm.

BRF_OSTRA_ARTIPELAG_CAM1_rev2

Sjövyn

Höjd & sjöutsikt

Beläget på en höjd, med fantastiskt utsikt över sjön Flaten, uppför vi nu ett mycket genomtänkt bostadsprojekt. Projektet är lokaliserat endast några hundra meter från både Rönninge centrum och pendeltåg.

Exteriör med människor

Storstad & skärgård

Beläget på en höjd, i hjärtat av det idylliska Svinninge, avser vi uppföra ett unikt bostadsprojekt. Med ca 30 minuter från centrala Stockholm, i direkt närhet till både hav och natur, erbjuder Skärgårdsslänten ett boende utöver det vanliga. De arkitektritade bostäderna erbjuder en öppen och social planlösning med stora fönsterpartier mot Stockholms skärgård.

Intill Bällstasundet, en del av Vallentunasjön, återfinns en av norrorts absolut vackraste miljöer. Med mindre än 30 minuter från centrala Stockholm uppförs nu unika arkitektritade parhus och yteffektiva studiohus. Parhusen kommer bland annat erbjuda en ca 45 kvm stor privat takterrass med storslagen utsikt över Vallentunasjön.

Aktuella projekt

Beläget på en höjd i hjärtat av idylliska Svinninge uppförs arkitektritade bostäder med svårslagen utsikt över Stockholms norra skärgård.

I ett idylliskt villaområde med sjöutsikt över sjön Flaten planeras bostäder bara några hundra meter från Rönninge centrum & pendeltåg.

BRF_OSTRA_ARTIPELAG_CAM2

Endast ett stenkast från vattnet i vackra skärgårdsnära Österskär uppför vi nu 18 stycken exklusiva radhusbostäder.