Våra Projekt

Nedan listar vi pågående och framtida projekt. Faller något i ditt intresse är du välkommen att lämna en intresseanmälan på den aktuella projektsidan.

Pågående

Radhus - 12 bostäder

Beläget på en höjd, med fantastiskt utsikt över sjön Flaten, uppför vi nu ett mycket genomtänkt bostadsprojekt. Projektet är lokaliserat endast några hundra meter från både Rönninge centrum och pendeltåg.

Ängsvyn, Haninge

Parhus & Studiohus - 30 bostäder

I det nybyggda området Vega i Haninge planerar vi nu för uppförandet av 30 stycken bostäder i form av parhus och studiohus. Här bor du med ängsmark och skog som dina direkta grannar samtidigt som du tar dig in till stan på 20 minuter med pendeltåget.

 

DSC_4602

Fågelstigen, Nacka

Parhus & studiohus - 42 bostäder

I hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm planerar vi nu för uppförandet av 42 stycken bostäder i form av parhus och studiohus

 

CEF_MainHouse_Exterior

Östra Arkipelag

radhus - 18 bostäder

Beläget endast ett stenkast från vattnet och några hundra meter ifrån Roslagsbanan, planerar vi nu uppförandet av 18 stycken arkitektritade radhusbostäder. Här bor du med närhet till allt som Stockholms skärgård har att erbjuda endast några minuter från Åkersberga C och 30 minuter från centrala Stockholm.

 

BRF_OSTRA_ARTIPELAG_CAM1_rev2

Slutförda

Tingvalla Strand

parhus & studiohus - 12 bostäder

I Bällsta, precis intill Vallentunasjön, uppförde vi under 2019
åtta stycken parhusbostäder samt fyra studiohus.

DJI_0043

parhus, minivillor & studiohus - 40 bostäder

Beläget på en höjd i idylliska Svinninge uppförs parhusbostäder, mindre villor & studiohus med utsikt över Stockholms Skärgård.

Aktuella projekt

Endast ett stenkast från vattnet i vackra skärgårdsnära Österskär uppför vi nu 18 stycken exklusiva radhusbostäder.

I ett idylliskt villaområde med sjöutsikt över sjön Flaten planeras bostäder bara några hundra meter från Rönninge centrum & pendeltåg.

I hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm planerar vi nu för uppförandet av 42 stycken bostäder i form av parhus och studiohus

Beläget på en höjd med fantastisk utsikt över skog och ängsmark planerar vi för uppförandet av parhus och studiohus i mysiga Vega.