Tingvalla Strand Slutsålt

I Bällsta, precis intill Vallentunasjön, uppförde vi under 2019
åtta stycken parhusbostäder samt fyra studiohus.

Klicka på omslaget för att öppna.

Projektstatus

Projektstatus - Slutsålt

Intill Bällstasundet, en del av Vallentunasjön, återfinns en av norrorts absolut vackraste miljöer. Med ca 25 minuter från centrala Stockholm uppförs nu unika arkitektritade parhus och yteffektiva studiohus. Parhusen kommer bland annat erbjuda en ca 45 kvm stor privat takterrass med svårslagen utsikt och sol hela dagen.

Projektering

VIP-Försäljning

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

Parhusen

De arkitektritade parhusen är utrustade med en cirka 45 kvm stor privat takterrass som ger en unik utsikt över Vallentunasjön och sol hela dagen. Stora fönsterpartier mot vattnet skapar ett underbart ljusinsläpp, vilket lyser upp och förgyller den öppna kök- och vardagsrumsdelen. Parhuslägenheterna har 6 RoK, med möjlighet till fem sovrum, och är bland annat utrustade med två badrum, extern tvättstuga, förråd och walk-in-closet.

Studiohusen

De yteffektiva och moderna studiohusen har allt man kan behöva. Den medföljande parkeringen och tillhörande tomten gör studiohuset till en egen liten villa. De stora panoramafönstren i kombination med den dubbla takhöjden på 3,5 meter skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd.

Storlekar

Parhus: 131 & 138 kvm
Studiohus: 32 kvm

Priser

Parhus: från 4 995 000 kr
Studiohus: från 1 595 000 kr

Månadsavgift

Parhus: 131 kvm: 4 997 kr | 138 kvm: 4 997 kr
Studiohus: 32 kvm: 1 998 kr

Inflytt

Parhusen: Vintern 2019
Studiohusen: Våren 2020

Tomt

Till varje parhuslägenhet ingår egen tomt med finplanerad gräsmatta.

Parkering

Till varje parhuslägenhet ingår två parkeringsplatser, en parkering ingår till varje studiohus.

Förråd

Förråd ingår till varje bostad.

Området

Det natursköna, gröna Tingvalla ligger vackert beläget intill Vallentunasjön, nära gränsen till Täby. Vallentunasjön erbjuder både badplats och friluftsaktiviteter. Tingvalla är ett fornlämningsområde med runstenar endast ett ögonkast ifrån bostäderna.

Kommunikationer

Roslagsbanan från Kragstalund station till Tekniska högskolan: 26 minuter Roslagsbanan från Bällsta station till Vallentuna station (Vallentuna centrum): 3 minuter.

carlEK

Tony Sundberg

Rörvikshus

Det idylliska läget vid Vallentunasjön bidrog från start med en tydlig vision som levt igenom hela processen. Stora ljusinsläpp har varit ett fokus, samt att på ett naturligt sätt smälta in bostäderna i den vackra omgivningen genom samtida arkitektur. Beträffande interiören har vi genom en öppen, luftig planlösning gift ihop det sociala med det funktionella. Parhusbostäderna består genomgående av stora sociala ytor, såsom kök, matplats och vardagsrum, allt i öppen planlösning. Den generösa takterassen, som ger sol från morgon till kväll, är en livsnjutande detalj som ger guldkant i tillvaron.

Aktuella projekt

Endast ett stenkast från vattnet i vackra skärgårdsnära Österskär uppför vi nu 18 stycken exklusiva radhusbostäder.

I ett idylliskt villaområde med sjöutsikt över sjön Flaten planeras bostäder bara några hundra meter från Rönninge centrum & pendeltåg.

I hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm planerar vi nu för uppförandet av 42 stycken bostäder i form av parhus och studiohus

Beläget på en höjd med fantastisk utsikt över skog och ängsmark planerar vi för uppförandet av parhus och studiohus i mysiga Vega.