Ängsvyn

Beläget på en höjd med fantastisk utsikt över skog och ängsmark planerar vi för uppförandet av parhus och studiohus i mysiga Vega. Med naturen och allmänning som grannar och endast 20 minuter till stan skapas förutsättningar för ett drömboende.

Projektstatus

Ängsvyn

I det nybyggda och mysiga Vega i Haninge planerar vi nu för uppförandet av 15 stycken bostäder i form av parhus. Här bor du med ängsmark och skog som dina direkta grannar. Samtidigt kan du med pendeltåget  från den nya stationen ta dig in till stan på 20 minuter.

Projektering

VIP-Försäljning

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

DSC_4602

Är du intresserad av detta projekt?

Intresseanmälan

Efter lämnad intresseanmälan blir du en av de första som kontaktas vid försäljningsstart och du kan då ta del av projektboken.

    Aktuella projekt

    Endast ett stenkast från vattnet i vackra skärgårdsnära Österskär uppför vi nu 18 stycken exklusiva radhusbostäder.

    I ett idylliskt villaområde med sjöutsikt över sjön Flaten planeras bostäder bara några hundra meter från Rönninge centrum & pendeltåg.

    I hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm planerar vi nu för uppförandet av 42 stycken bostäder i form av parhus och studiohus

    Beläget på en höjd med fantastisk utsikt över skog och ängsmark planerar vi för uppförandet av parhus och studiohus i mysiga Vega.